MELD

U NU

AAN

VOOR

2 GRATIS

PROEF-LESSEN

Dit kunt u doen door het contactformulier

in te vullen

onder het kopje

'contact'

Foto-impressie Silverfitness Wijchen

Silverfitness Wijchen staat voor sport/bewegen & plezier. Onderstaande foto's geven u een goede impressie van de mogelijkheden en de sfeer van Silverfitness Wijchen.

Op de loopband een lekker stuk lopen door het bos, een stad of zelfs door Schiphol. De loopband heeft nog veel meer routes en zorgt ervoor dat de gebruiker het gevoel heeft daadwerkelijk rond te lopen in een andere omgeving.

Met deze zitcrosstrainer traint u zowel de benen als arm- en rompspieren. De stoel kan 45-90 graden gedraaid worden, zodat de gebruiker gemakkelijk op en af kan stappen.

 

Net zoals op de loopband kan er ook lekker een eind weg worden gefietst door het bos, een stad, een rondje Wijchen en nog veel meer routes.

In plaats van saaie krachttraining te doen op de legpress, biedt deze legpress meer plezier aan krachttraining. Doordat er verschillende spellen aan gekoppeld zijn, motiveert het de gebruiker meer. Daarnaast geeft de legpress feedback terug zoals het ritme waarin geoefend moet worden of de aantal herhalingen die nog gedaan moet worden.

De Silverfit biedt oefeningen voor de grove motoriek in de vorm van spellen. De Silverfit heeft een breed scala aan oefeningen die precies kunnen worden afgestemd op het niveau van iedere gebruiker, zelfs als dit heel laag is.